08.07.2022

Remax i ove godine na listi najboljih svjetskih franšiza

Entrepreneur proglasio RE/MAX vodećom svjetskom franšizom u 2022. godini
Remax i ove godine proglašen među najboljim svjetskim franšizamaJoš jednom, RE/MAX – s neusporedivim globalnim dosegom – Entrepreneur je prepoznao kao najbolju globalnu franšizu za 2022. godinu.
Ovo je druga godina zaredom da je RE/MAX zauzeo mjesto među 20 najboljih na listi, koja rangira 200 najboljih davatelja franšize koji traže međunarodne primatelje franšize. Svjetski poznati brend nekretnina prisutan je u više od 110 zemalja, pa tako i u našoj zemlji. U Hrvatskoj najveći broj ureda ima RE/MAX Centar nekretnina i to već njih 11 u gradovima: Zagreb, Velika Gorica, Delnice, Krk, Crikvenica, Rijeka, Opatija, Umag, Poreč, Rovinj i Pula.
Istaknuto rangiranje poduzetnika temelji se na međunarodnoj veličini i rastu, troškovima i naknadama, podršci primatelju franšize, snazi robne marke itd.

RE/MAX danas djeluje na šest kontinenata s više od 8.300 otvorenih ureda i više od 137.000 prodajnih predstavnika. Prilikom suradnje s Remax Centrom nekretnina vaša nekretnina je uvrštena na najpoznatije svjetske stranice za nekretnine, distribuirana cijelom svijetu na više od 40 različitih jezika, u preko 65 zemalja s dosegom od 175 milijuna potencijalnih kupaca. Stalni i dugogodišnji partneri u inozemstvu i kroz RE/MAX Europe mrežu osigurat će promociju vaše nekretnine na ključnim i emitivnim tržištima.