Karijera

Remax Centar nekretnina, najveći je Remaxov franšizer u Hrvatskoj za posredovanje u prometu nekretnina. RE/MAX je vodeća svjetska agencija za posredovanje u prometu nekretnina koja posluje u više od 100 zemalja diljem svijeta. Ponosimo se činjenicom da nitko na svijetu ne prodaje više nekretnina.

 AGENT POSREDOVANJA U PROMETU NEKRETNINA (M/Ž)
Trenutno tražimo pojačanje u timovima Rijeka, Velika Gorica, Zagreb i Gorski kotar!

Svjestan si da je u Hrvatskoj ulaganje u nekretnine tradicija te karijeru vidiš u ovom izrazito dinamičnom tržištu? Voliš raditi s ljudima i slušati njihove potrebe, a uvijek su ti govorili i kako imaš smisla za prodaju? Vrhunski poznaješ svoj grad?
Ako si na većinu ovih pitanja odgovorio s da, onda baš tražimo tebe!

ŠTO ĆEŠ RADITI?
Kao agent posredovanja u prometu nekretnina radit ćeš na pronalaženju nekretnina za potencijalne klijente, prezentirati nekretnine kupcima, voditi pregovore s kupcima i prodavateljima te ćeš kontinuirano razvijati i održavati partnerske odnose s klijentima. Radit ćeš zanimljiv i dinamičan posao na tržištu koje nikad ne spava.

POTREBNE KOMPETENCIJE

Pitaš se hoćeš li to moći i znati? Naravno da hoćeš, a svako tvoje prethodno iskustvo je prednost. Mi ćemo ti organizirati RCN edukaciju, cijelo ti vrijeme pružati podršku i naučiti te svim tajnama ovoga posla. Na tebi je samo da si  komunikativan, odgovoran, ambiciozan, voljan učiti te da imaš minimalno SSS i vozačku dozvolu.

ŠTO TI NUDIMO?
Vjerujemo da si i dalje zaineresiran i želiš znati što ti nudimo. Dajemo ti priliku da ostvariš izazovnu, dinamičnu i unosnu karijeru agenta. U malo kojem poslu imaš toliki utjecaj na svoja primanja kao u poslu agenta za posredovanje u prometu nekretnina. Svaki agent ima svoj stil pristupa klijentima, a uspjeh prati one proaktivne i ustrajne. Čekamo te!

Vrsta zaposlenja: Partnerska suradnja

 

Pošaljite životopis

Recite našem agentu što tražite

m2
m2