29.09.2023

London u znaku RE/MAX-a

RE/MAX Europe prvi je put ugostio svoju 13. godišnju konvenciju u Londonu prošli tjedan, okupivši više od 1000 RE/MAX Europe stručnjaka za nekretnine s cijelog kontinenta u Tobacco Docku na impresivnom dvodnevnom događaju.


REUCON23 zauzima posebno mjesto u godišnjem kalendaru naše mreže, okupljajući predstavnike s cijelog kontinenta kako bi razmijenili najbolje prakse i naučili najnovija saznanja iz poslovanja. 
Sudionici su čuli riječi vodećih u industriji i međunarodnih govornika koji su dijelili znanje i stručnost o nizu tema - od izvanrednog poslovnog uspjeha do inspirativnog vodstva i izgradnje tima do upotrebe AI tehnologije u podizanju viših standarda i komercijalne prednosti.

Dva su dana bila ispunjena razgovorima, radionicama i demonstracijama najnovijih digitalnih alata dostupnih predstavnicima RE/MAX Europe, poput paneuropske platforme za suradnju i sustava za upravljanje digitalnim učenjem, zabava organizirana u Magazine London - jednom od najvećih londonskih prostora uz rijeku - bila je prikladno blizu konvencije, usredotočena na razmjere i uspjeh brenda RE/MAX Europe.
Glavne sesije uključivale su sljedeće:
• Nathan Dart, vlasnik tvrtke Dart Homes sa sjedištem u SAD-u i viši potpredsjednik softverske tvrtke Final Offer, raspravljao je o tome kako potaknuti veličinu tima i njegovati rast.
• Marc Priestley, bivši mehaničar Formule 1, autor i sportski emiter, podijelio je tajne visokoučinkovitog timskog rada i kako primijeniti preciznost i strategiju Formule 1 na poslovanje RE/MAX Europe.
• Shivvy Jervis, vodeći futurist i televizijski voditelj, bavio se ljudskom i sintetičkom inteligencijom i istraživao kako stručnjaci za nekretnine mogu iskoristiti nove tehnologije za budući poslovni uspjeh.Otvarajući događaj, izvršni direktor Michael Polzler rekao je: “Sjajno je po prvi put dovesti REUCON23 u London. Ovaj epski događaj prilika je za razmjenu uvida iz cijelog svijeta u korist naših europskih kupaca i revoluciju u načinu na koji se nekretnine kupuju i prodaju diljem kontinenta.”“Prije godinu dana kamate su bile niske, a nekretnine rijetke. Danas smo na tržištu s prilikama, ali neki kupci oklijevaju. To je paradoks. Uloga agenta za nekretnine nikad nije bila važnija. Nismo samo pregovarači; mi smo most između kupaca i željnih prodavača, a potencijal za uspjeh je nevjerojatan,” zaključio je za kraj Polzler.