14.05.2024

RE/MAX Hrvatska konvencija

Eventom pod organizacijom RE/MAX Hrvatske u Hotelu Esplanade Zagreb proslavljeno je 15 godina poslovanja u Hrvatskoj. Podsjećamo RE/MAX Centar nekretnina dio je poznatog svjetskog brenda za nekretnine koji ove godine obilježava značajne brojke: 50 godina poslovanja u svijetu, 30 godina u Europi i 15 u Hrvatskoj. Središnji dio svečanog eventa obilježila su vrhunska predavanja Barisa Kiricarslana i Ivice Kostelića, a večernji dio bio je rezerviran za zabavu u stilu Casino Royal.

1716464633_image-20240523134353-1.jpeg

RE/MAX Centar nekretnina započeo je svoje putovanje 2009. godine, upravo iz Rijeke. Donoseći globalno prepoznatljiv brend i inovativne pristupe na hrvatsko tržište nekretnina tvrtka je kontinuirano osvajala sve više klijenata koji su joj dali svoje povjerenje. Kroz godine, tvrtka je rasla i širila se, otvarajući nove urede diljem zemlje i zapošljavajući vrhunske stručnjake iz područja nekretnina. Danas, RE/MAX Centar nekretnina ima više od 100 agenata i 12 ureda diljem Hrvatske, s posebnim naglaskom na lokalne stručnjake u regijama Istre, Kvarnera i otoka, Gorskog kotara i Zagrebačke županije. RE/MAX Centar nekretnina ujedno je i najveći primatelj franšize RE/MAX-a u Hrvatskoj. Danas tvrtka ima urede u: Puli, Rovinju, Poreču, Umagu, Opatiji, Rijeci, Crikvenici, Krku, Delnicama, Zagrebu i Velikoj Gorici. RE/MAX Centar nekretnina danas je najpoznatiji brend za nekretnine u Hrvatskoj, ističe Moreno Pavličić.

Lokalni stručnjaci i višegodišnja vjernost tvrtki
Jedan od ključnih faktora uspjeha su naši agenti za nekretnine, koji su pravi lokalni stručnjaci. U regijama Istre, Kvarnera i otoka, Gorskog kotara i Zagreba, naši agenti donose neprocjenjivo znanje i iskustvo koje su stekli radeći i živeći u tim zajednicama. Njihova duboka povezanost s lokalnim tržištem nekretnina omogućuje im da pruže vrhunsku uslugu i personalizirane savjete svakom klijentu. Mi ne prodajemo samo nekretnine, već uvodimo kupca u način života na području u kojem se planira odmarati, nastaniti ili poslovati, »useljavamo« ga u to mjesto. Primjerice, naši agenti u Gorskom kotaru znaju sve što je tamo potrebno za život tijekom zime, gdje se može nabaviti med i slične stvari, dok naši agenti u turističkim mjestima znaju kako je tamo živjeti zimi i kada puše bura, kakva je gužva ljeti, kada radi liječnik, ima li vrtića, gdje se može besplatno parkirati automobil. Primjerice, agent u gradskim sredinama će vam otkriti gdje popiti najbolju kavu u gradu ili pak nabaviti svježe namjernice. Uvijek ističemo, naša tvrtka je prije svega dom ponajboljih lokalnih stručnjaka koji dolaze iz različitih profesija i najbolje razumiju potrebe najrazličitijih klijenata, ističu iz RE/MAX Centra nekretnina. Ono što je važno nadodati da su neki agenti s nama od samih početaka tvrtke što najbolje pokazuje vjernost i predanost. Elvis Karamarko iz tima Rijeka te Vjeran Jerkić iz tima Opatija su agenti koji su s nama od prvog dana, što jasno svjedoči njihovoj neupitnoj lojalnosti, ali i da su se pronašli u vrijednostima koje naša organizacija njeguje. U dinamičnom okruženju tržišta nekretnina koje se neprestano mijenjalo unazad 15 godina, njihova kontinuirana predanost organizaciji su izuzetan primjer pouzdanosti i stabilnosti. Njihova posvećenost i stručnost neprocjenjivi su za naš tim. Uistinu se možemo pohvaliti s velikim brojem agenata koji su sa nama velik broj godina i postali pravi ambasadori tvrtke i brenda RE/MAX, od Istre pa sve do Zagreba.

1716464633_image-20240523134353-2.jpeg

Inovacije i prilagodljivost
Osim što se oslanjamo na stručnost naših agenata, RE/MAX Centar nekretnina je predvodnik uvođenja naprednih tehnologija u poslovanje s nekretninama. Virtualni obilasci, digitalne platforme za upravljanje nekretninama i druge inovacije omogućuju našim klijentima jednostavniji i brži način kupnje, prodaje i najma nekretnina. Naša tvrtka ima razvijene partnerske mreže diljem Europe što dodatno olakšava dolazak do stranih kupaca. RE/MAX kontinuirano ulaže u obrazovanje svojih agenata, osiguravajući da uvijek budu u korak s najnovijim trendovima i zakonodavnim promjenama. Svi agenti konstantno imaju pristup raznim edukacijama, ali i konvencijama na globalnoj razini. Nakon prošlogodišnje konvencije u Londonu ove godine na redu je Valencija. RE/MAX uistinu je najjači brend u svijetu nekretnina i to svaki agent izrazito osjeti u raznim područjima tijekom svog rada.

1716464634_image-20240523134353-3.jpeg

Gledajući unaprijed i zahvala
S vizijom daljnjeg razvoja i rasta, RE/MAX Centar nekretnina je spreman za nove izazove i prilike. Planovi za budućnost uključuju širenje mreže agenata, uvođenje još naprednijih tehnologija i nastavak ulaganja u profesionalni razvoj svojih agenata. Vođeni istim vrijednostima koje su ih dovele do uspjeha,  ova tvrtka nastavlja graditi povjerenje i zadovoljstvo svojih klijenata. Proslava 15 godina poslovanja prilika je da se zahvali svim klijentima, partnerima i članovima organizacije koji su doprinijeli uspjehu RE/MAX Centra nekretnina i RE/MAXA u Hrvatskoj. Posebno zahvaljujemo našim agentima – čiji je rad temelj našeg uspjeha. Njihova predanost, stručnost i strast prema poslu čine RE/MAX Centar nekretnina prepoznatljivim liderom na tržištu nekretnina i broj 1 u svijetu nekretnina.