23.03.2023

RE/MAX među 10 najbrže rastućih franšiza u svijetu

RE/MAX, ime broj 1 u području nekretnina, prepoznat je kao najbrže rastuća franšiza u ožujskom izdanju časopisa  Entrepreneur.


Priznanje dolazi nakon što je RE/MAX dobio priznanje kao najbolji davatelj franšize na popisu Entrepreneur's Franchise 500 , a nedavno je brend primljen u inauguralnu Kuću slavnih Entrepreneur Franchise 500 , nakon što je rangiran 35 puta uzastopno prestižnoj listi Franchise 500.

Ovo je 22. put da se RE/MAX našao na listi najbrže rastućih. "RE/MAX nastavlja biti rangiran na ovim cijenjenim listama jer je vidljiva vrijednost u povezivanju s vrhunskim brendom koji  daje snagu i ogromnu prepoznatljivost na tržištu. Naši agenti su vodeći u industriji te su grupa usmjerena na rast koja je posvećena podizanju standarda industrije nekretnina diljem svijeta.

RE/MAX je rangiran među 25 brendova s ​​najvećim rastom franšize izvan SAD-a i Kanade od srpnja 2021. do srpnja 2022., što je potvrdio časopis Entrepreneur .Brend je osnovan 1973. godine od strane Dave i Gail Liniger s inovativnim pristupom poslovanju i poduzetničkoj kulturi, omogućujući svojim agentima i primateljima franšize fleksibilnost u poslovanju s velikom neovisnošću. Nitko na svijetu ne prodaje više nekretnina od RE/MAX-a, mjereno stranima stambenih transakcija.Od jednog ureda otvorenog 1973. u Denveru, Colorado, RE/MAX je izrastao u globalnu mrežu nekretnina s više od 140.000 prodajnih suradnika u više od 9.000 ureda i prisutnošću u više od 110 zemalja i teritorija, što je više od bilo kojeg drugog brenda u svijetu nekretnina.