14.03.2023

WOMEN'S WEEKEND


Ove godine povodom Dana žena odlučili smo darovati naše RCN dame kotizacijama za prvi regionalni Women's weekend.

Burnim panelima na temu ženskih prava i rodne ravnopravnosti započeo je prvi Women‘s Weekend, a strastveno i dinamično bilo je kroz sva 3 dana održavanja ovog festivala.

Ovo jedinstveno događanje okupilo je više od 800 registriranih posjetitelja među kojima i naše RCN dame.
Mjesto okupljanja, druženja, razmjene iskustava i znanja, otvaranja aktualnih tema iz svih područja te do posljednjeg mjesta ispunjenih dvorana sadržajnih predavanja i panela. Kratak je to rezime prvog regionalnog Women’s Weekenda koji je među mnogobrojnim panelistima i predavačima okupio i sociologinju i filozofkinju Renata Salecl, glumicu Milenu Radulović, Ladu Tedeschi Fiorio, saborske zastupnice Sabina Glasovac, Marija Selak Raspudić, Sandra Benčić i brojne druge sveučilišne profesorice, predsjednice i članice uprava istaknutih regionalnih i svjetskih kompanija, uspješne poduzetnice i direktorice tvrtki, glavne urednice najvažnijih medija, influencerice i opinion makerice. Svi koji su Womens’s Weekend učinili nezaboravnim Rijeku su napustili bogatiji za nove ideje, ali i svjesniji da promjene počinju od svakog pojedinca te da se, u konačnici, rješavaju konkretnim djelima, a ne riječima.

Osim niza inspirativnih predavanja i panela, prva regionalna konferencija Women’s Weekend prošla je također i uz obilje smijeha i zabave, kako na panelima, tako i u zabavnim dijelovima programa, ističu naše agentice.